آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه تیرامیسو

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه تیرامیسو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

4 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
1 لیوان آرد
3 قاشق سوپ خوری پودرکاکائو
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)

برای کرم:
1 لیتر شیر
7 قاشق سوپ خوری آرد
1 عدد زرده تخم مرغ
250 گرم پنیر لبنه (یا پنیر ماسکارپونه)
2 پاکت وانیل شکری (10 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 لیوان شکر

برای خیس کردن کیک:
2 قاشق مرباخوری نسکافه
1.5 لیوان آب
4 قاشق مرباخوری شکر

طرز تهیه

برای کیک، تخم مرغ و شکر را 5 دقیقه هم بزنید روی آن آرد، پودرکاکائو، بکینگ پودر را با الک کردن اضافه کنید و درآخر وانیل شکری را اضافه کرده خوب هم بزنید داخل قالب کیک مربع شکل بریزید، داخل فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزید( میتوانید داخل قالب گرد کمربندی سایز 24 بریزید . با خلال دندان پخت کیک را تست کنی) و صبر کنید سرد شود. شیر، شکر، زرده تخم مرغ و آرد را داخل قابلمه ای ریخته خوب هم بزنید و با مدام هم زدن بجوشانید، وقتی قوام گرفت وانیل را اضافه کرده از روی اجاق بردارید. کمی که ولرم شد پنیر لبنه را به محلبی اضافه کرده خوب هم بزنید. نسکافه، شکر و آب را مخلوط کنید. کیک را به دو قسمت و سه قسمت ببرید روی آن را با نصف نسکافه خیس کنید، روی آن نصف کرمی را که از قبل حاضر کردید بمالید. کیک دیگر را روی کرم بذارید، به همان ترتیب با آب نسکافه ای خیس کنید کرم باقیمانده را با قیف خامه زنی روی آن شکل بدهید. حداقل 2 ساعت در یخچال استراحت بدهید. روی آن پودر کاکائو را الک کرده سرو کنید.
نکته: کیک شیر و روغن ندارد
طرز تهیه تیرامیسو

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی