آموزش طرز تهیه تیرامیسو کلاسیک . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
4 زرده تخم مرغ بزرگ
1/2 پیمانه شکر
2ونیم پیمانه پنیر ماسکارپونه
2 قاشق چایخوری اسانس وانیل
1/2 قاشق چایخوری نمک کوشر
226-227 گرم شکلات نیمه شیرین، آب شده و ولرم شده
–
2 پیمانه آب گرم
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو(یا نسکافه و یا هردو)
48 عدد لیدی فینگر
–
برای تزیین:
خامه فرم گرفته و شکلات رنده شده
طرز تهیه
زرده های تخم مرغ و شکر رو داخل یک کاسه بزرگ بریزین و کاسه رو روی قابلمه ایکه آب در حال جوش داره و روی شعله است بزارین(بن ماری) و مدام با همزن هم بزنین تا هم بپزه و هم حجمش دوبرابر شه (حدود 5 دقیقه).از روی قابلمه بردارین و پنیر ماسکارپونه ، شکلات آب شده، وانیل و نمک رو اضافه کنین و بزنین و بعد بزارین کنار.
حالا پودر کاکائو و آب گرم رو مخلوط کنین توی یک کاسه کوچک و یکی یکی لیدی فینگر هارو داخل این آب کاکائویی کنین و داخل قالبتون بچینین، به این صورت که افقی باشن و اول 12 تا ته قالب بچینین بعد نصف فیلینگ رو روشون بمالین و دوباره 12 تا دیگه روی اونا بچینین و بقیه فیلینگ رو روشون بمالین و بزارین یخچال.
بهتره با قیف ماسوره فیلینگ رو بدین روی لیدی فینگر ها.
قبل از سرو کردن روش پودر کاکائو و یا نسکافه الک کنین.
میتونین روی فیلینگ خامه فرم گرفته بدین و روی اون پودر کاکائو یا نسکافه الک کنین.
میتونین با پوست کن، روی شکلات بکشین و واسه تزیین ازشون استفاده کنین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه