آموزش طرز تهیه تیرامیسو بدون پنیر خامه ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
شیر 3 لیوان
کره گرمگلاب 2 قاشق غذا خوری
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
آرد1÷ استکان
تخم مرغ (زرده) 3 عدد
شکر 1 استکان
پودر کاکائو 3 قاشق سوپ خوری
بیسکویت پتی بور یا بیسکویت تیرامیسو به مقدار لازم
طرز تهیه
1-آرد و وانیل رو مخلوط کرده و سه مرتبه الک کرده و داخل تابه با کره تفت میدهیم تا رنگ آن کمی تیره شود.
2-نیمی از شیر را باشکر و گلاب مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا شکر درون شیر حل شود. جوش نزند
3-زرده های تخم مرغ در ظرفی جداگانه خوب بهم میزنیم و بقیه شیر رو اضافه میکنیم و با همزن یکنواخت میکنیم طوری که مخلوط یکرنگ شود.
4-اجازه میدهیم شیر و شکر کمی خنک شود.آرد رو بهشیر و زرده ها اضافه کردهو با همزن خوب مخلوط میکنیم مخلوط شیر و شکر رو هم اضافه کرده و خوب هم میزنیم.
5-ظرف رو روی حرارت غیرمستقیم(کتری آبجوش)قرار میدیم آنقدر هم میزنیم تا غلیظ شودو منسجم شود
6-حال بیسکویتها رو خردکرده یا درسته کف ظرف میچینیم و یک لایه از مواد را روی آن ریخته و رویش رو کمی پودرکاکائو میریزیم وتا پرشدن ظرف این کار رو تکرار میکنیم.
7-ظرف را ۲۴ ساعت داخل یخچال قرار داده تا دسر ببندد
8-در صورت تمایل بیسکویت ها رو قبل از چیدن با مقدار کمی قهوه آماده یا شیرکاکائو نم دار کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه