آموزش طرز تهیه تیرامیسو با دو لایه کرم . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
4 عدد تخم مرغ
نصف لیوان روغن مایع (لیوان یا پیمانه قنادی)
1 لیوان شکر
1 استکان شیر (استکان کمر باریک ترک ، 100 گرم)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت پودر کاکائو (25 گرم)
1.5 لیوان آرد
برای خیس کردن کیک:
1 لیوان شیر
1 قاشق غذاخوری قهوه فوری
2 قاشق غذاخوری شکر
برای کرم:
2 لیوان شیر سرد
2 پاکت پودر کرم شانتی (پاکت 75 گرمی ، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده ، میتوانید پودر خامه را از لوازم قنادی فروشی ها بخرید)
2 قاشق غذاخوری کرم شکلاتی (شکلات صبحانه)
200 گرم پنیر لبنه (پنیر ماسکارپونه هم میشه)
برای روی تیرامیسو:
پودر کاکائو
طرز تهیه
تخم مرغ و شکر را حداقل 5 دقیقه با همزن برقی هم بزنید. روغن مایع و شیر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید. پودر کاکائو ، وانیل ، بکینگ پودر و آرد را در حالیکه الک میکنید اضافه کنید و هم بزنید. و داخل قالب چرب شده بریزید و صاف کنید. در فر 175 درجه با کنترل بپزید.(زمان پخت کیک را نگفته با خلال دندان پخت کیک را کنترل کنید) قهوه فوری و شکر را داخل 1 لیوان شیر گرم بریزید و تا وقتی که قهوه و شکر کاملا آب شود هم بزنید. بعد از اینکه کیک پخت و گرمای اولیه خود را از دست داد(ولرم شد) مخلوط شیر و قهوه و شکر را با قاشق روی تمام قسمتهای کیک بریزید تا جای خشکی نماند. و صبر کنید تا سس را جذب کند و سرد شود. 2 پاکت پودر کرم شانتی را با 2 لیوان شیر خوب هم بزنید تا فرم بگیرد. آب پنیر لبنه را بیرون بریزید و به کرم شانتی اضافه کنید و خوب هم بزنید و به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. به یکی از کرم ها 2 قاشق غذاخوری کرم شکلاتی اضافه کنید و هم بزنید و روی کیک سرد شده بریزید و در تمام قسمتها به طور یکسان بمالید. کرم ساده را روی روی کرم شکلاتی بمالید و 4 ساعت در یخچال بذارید تا کاملا سرد شود. بعد از بیرون آوردن از یخچال پودر کاکائو را روی کیک الک کنید و برش زده سرو کنید(میتوانید روی کیک قالب بذارید پودر کاکائو را داخل قالب بپاشید) توصیه میکنم برای اینکه خوشمزه تر شود 1 شب در یخچال بذارید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه