آموزش طرز تهیه تیرامیسوی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
500 گرم پنیر ماسکارپونه (یا پنیر لبنه)
2 پاکت خامه مایع (400 میلی ، یا خامه صبحانه)
3 لیوان شیر
1 عدد تخم مرغ
4 قاشق غذاخوری شکر
3 قاشق غذاخوری آرد
2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
1 پاکت پودر کرم شانتی (75 گرم ، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده)
برای خیس کردن بیسکوییت لیدی فینگر:
2 لیوان قهوه (قهوه فوری یا نسکافه که در آب حل شده)
برای روی تیرامیسو:
پودر کاکائو ، توت فرنگی ، تمشک
طرز تهیه
ابتدا برای محلبی نشاسته ، آرد ، شکر ، وانیل و تخم مرغ را داخل قابلمه ای بریزید آرام آرام شیر را بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید. روی اجاق بذارید و تا وقتی که حباب بزند مدام هم زده بپزید. سپس کنار بذارید سرد شود.
خامه را که در یخچال گذاشتید و سرد است همراه با پودر کرم شانتی داخل ظرفی بریزید و با همزن برقی تا وقتی که فرم بگیرد و سفت شود هم بزنید. پنیر لبنه را با همزن دستی هم بزنید و به کرم اضافه کنید و هم بزنید. مخلوط کرم را به محلبی سرد شده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
کرم تیرامیسو آماده است حالا تیرامیسو را آماده کنید. میتوانید از ظرف پیرکس مربع و یا قالب کمربندی (22 سانتی) استفاده کنید.
بیسکوییت لیدی فینگر را در قهوه بزنید ( قهوه را داخل کاسه ای بریزید و دو طرف بیسکوییت را سریع داخل قهوه بزنید و بیرون آورید) و داخل قالب بچینید. 5 قاشق از کرم را روی بیسکوییت ها بریزید و صاف کنید و باز به همان شکل بیسکوییت ها را در قهوه خیس کنید و روی کرم بچینید. در آخر کرم باقیمانده را روی بیسکوییت ها بریزید و صاف کنید. روی کرم پودر کاکائو بپاشید. یک شب در یخچال نگه دارید و سرو کنید (بهتر است پودر کاکائو رو بعد از اینکه داخل یخچال سرد شد و قبل از سرو روی تیرامیسو بپاشید). نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه