آموزش طرز تهیه تیرامیسو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای زابایون یا کرم نسکافه ای:
2 زرده تخم مرغ بزرگ
3 قاشق غذاخوری ویا 50 گرم شکر
1/4 پیمانه ویا 60 میلی لیتر نسکافه ایکه با شیر ویا آب آماده کردین و شیرین نیست
1/4 قاشق چایخوری اسانس وانیل
1/2 قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده
–
برای کرم پاتیسیر وانیلی:
1/4 پیمانه ویا 55 گرم شکر
1 قاشق غذاخوری ویا 8 گرم آرد
1/2 قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده
1/2 قاشق چایخوری اسانس وانیل
1 زرده تخم مرغ بزرگ
3/4 پیمانه ویا 175 میلی لیتر شیر
–
مواد لازم دیگر:
خامه فرم گرفته (خامه قنادی)
2 پیمانه اسپرسو دم کرده و گرم
1/2 پیمانه ویا 110 گرم شکر
1/3 پیمانه ویا 75 گرم پنیر ماسکارپونه
24-36 عدد بیسکوییت لیدی فینگر
2 قاشق غذاخوری ویا 30 گرم پودر کاکائو شیرین نشده
طرز تهیه
برای کرم نسکافه ای، یک قابلمه آب بریزین و بجوشونین، داخل قابلمه قراره یک کاسه بزارین طوریکه به سطح آب نخوره، (بن ماری).
حالا در همون کاسه بزرگ، زرده ها، شکر، نسکافه دم کرده، عصاره وانیل و پوست لیمو رو هم بزنید با همزن برقی، تا شکر کاملا حل شه و مخلوط یکدستی شه،حالا کاسه رو داخل قابلمه بزارین (بن ماری).روی حرارت ملایم بپزین و مدام هم بزنین، حدود 8 دقیقه تا غلیظ شه، احتمالا حباب حباب هم بشه.بزارین به دمای اتاق برسه بعد با سلفون بپوشونین و حداقل 4 ساعت بزارین یخچال. بهتره یک شب بمونه.
برای کرم پاتیسیر، شکر، آرد، پوست لیمو و وانیل رو داخل قابلمه ای بریزین و مخلوط کنین، بعد زرده تخم مرغ و نصف شیر رو اضافه کنید و هم بزنین تا کاملا یکدست، بعد روی حرارت ملایم بپزین و مدام هم بزنین تا نبره.بعد آرام آرام نصف دیگه شیر رو اضافه کنید و به هم زدن و پختن ادامه بدین، بعد از حدود 12 دقیقه غلیظ میشه و یکدست و حباب حباب میشه.حالا کرم رو اگه نیازه از الک رد کنین و بعد ازینکه سرد شد، روشو با سلفون بپوشونین و حداقل 4 ساعت یا یک شب بزارین یخچال.
برای خیس کردن لیدی فینگرها، نسکافه گرم و شکر رو مخلوط کنین، بعد بزارین سرد شه. بعد پنیر ماسکارپونه رو با همزن بزنین تا نرم شه، بعد کرم نسکافه ای و کرم پاتیسیر رو اضافه کنید و هم بزنید تا فقط مخلوط شن.
یک ظرف 20 در 20 سانتیمتری رو بردارین و 12 تا از لیدی فینگر هارو با مخلوط نسکافه و شکر سرد شده، خیس کرده، (هر طرف یک ثانیه کافیه) و داخل ظرف بچینین،اگه نیاز بود بعضی از لیدی فینگر هارو کوچک کنین تا کف ظرف کاملا پوشیده بشه
حالا یک سوم از کرم رو روی لیدی فینگر ها بدین بصورت یکنواخت. بعد دوباره لیدی فینگر هارو خیس کنین و بچینین بعد یک سوم دیگه از کرم.کلا ۳ لایه کرم میشه.آخرین لایه کرم میشه.حالا روشو با دقت سلفون بکشین و یک شب بزارین یخچال.بعد با خامه فرم گرفته و پودر کاکائو تزیین کنین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه