آموزش طرز تهیه توپ پنیر و انگور و پسته . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۰دقیقه
مواد لازم برای 12 نفر
پنیر سفید ( یا پنیر خامه ای ) 150 گرم
پودر پسته 1/3 فنجان
انگور درشت بی دانه 12 عدد
سایر نکات
1-انگور رو بشویید و بگذارید خوب خشک بشه ( کاملا” خشک باشه )در این فاصله پسته هارو آسیاب کنید.
2-از پنیر گلوله هایی متناسب با اندازه انگور بر دارید و کف دست بگذارید.
3-یک دانه انگور رو وسط پنیر بذارید و فشار بدین پنیر رو دور انگور بپیچید تا به شکل قلقلی در بیاn
4-قلقلی هارو در پودر پسته بچرخونید تا کاملا” سطحشون آغشته به پسته بشه
5-چند ساعت در ظرف دربسته در یخچال بگذارید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه