آموزش طرز تهیه توپ ماهی سرخ شده . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
پنیر خامه ای ۳۴۱ گرم
فیله ماهی (چرخ شده) ۱عدد
سس تند ۲ قاشق چایخوری
زعفران آب کرده ۱ قاشق چایخوری
پیاز چه (خرد شده) ۲ ساقه
سیر (رنده شده) سیر به میزان دلخواه
گردو،جعفری (خرد شده) به میزان دلخواه
نمک و فلفل به میزان دلخواه
روغن به میزان لازم
طرز تهیه
1-ماهی بدون تیغ را چرخ کرده ، پنیر خامه ای ،نمک ،فلفل ، پیاز چه ،سس تند ،زرد چوبه ، گردو، جعفری را خوب با هم ترکیب کنید. به میزان لازم روغن در تابه بریزید و روی حرارت گذاشته تا داغ شود.
2-از ترکیب به میزان دلخواه برداشته و در دست گرد کنید و بعد توی تابه قرار داده و اطراف آن را خوب سرخ و طلایی کنید. بعد از سرخ شدن روی حوله کاغذی گذاشته و روغن را بگیرید ، سپس با سالاد و سبزیجات دلخواه آن را سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه