آموزش طرز تهیه توپک پسته دروغی . . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
5 لیوان کیک اسفناج خرد شده
1 لیوان گردوی ریز خرد شده(هر چیزی تو خونه دارین فندق ، پسته ، بادام)
نصف لیوان شیر
160 گرم شکلات سفید برای روکش توپکها
و چیزهایی که دوست دارین برای تزیین استفاده کنید
طرز تهیه
ابتدا کیک اسفناج و گردو را در غذاساز خرد کنید. سپس کم کم شیر اضافه کرده به حالت خمیری برسانید با دست به شکل توپ درآورده و در شکلات سفید که به روش بن ماری آب شده است وارد کنید و روی کاغد روغنی بذارید . بعد از تمام شدن تمام مواد در یخچال بذارید . موقع سرو با هر چیزی که دوست دارین تزیین کرده سرو کنید . نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه