آموزش طرز تهیه توپک سیب زمینی با سس چدار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه توپک سیب زمینی با سس چدار
100 گرم قارچ خرد شده
20 گرم کره
200 گرم دیپ چدار کاله
3 قاشق سوپخوری آب لیمو ترش
20 گرم جعفری خرد شده
یکچهارم قاشق چایخوری پودر سیر
به مقدار لازم پودر فلفل سیاه
500 گرم توپک سیب زمینی کاله
پیازچه خرد شده مقداری برای سرو
جعفری خرد شده مقداری برای سرو
طرز تهیه توپک سیب زمینی با سس چدار
در تابهای روی حرارت ملایم قارچها را به همراه کره تفت دهید تا سرخ شوند. دیپ چدار را اضافه کنید و هم بزنید تا ذوب شود. آب لیموترش، جعفری، پودر سیر و مقداری فلفل سیاه به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
توپک سیب زمینی را در روغن جوش سرخ کنید تا طلایی شود. توپکها را هم در تابه و هم در سرخکن با دمای 180 درجه سانتیگراد میتوانید سرخ کنید.
مقداری توپک سیب زمینی در ظرف مناسب سرو بریزید و مقداری دیپ چدار مزهدار شده و پیازچه و جعفری خرد شده روی آن ریخته و سرو کنید. نوش جان!
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه