آموزش طرز تهیه توپک خرمایی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰دقیقه
زمان پخت ۱۰دقیقه
مواد لازم برای 8 نفر
خرما1 بسته
بیسکویت پتی بور1 بسته
کره نرم شده20 گرم
مغز گردو10 عدد
کنجدبه مقدار لازم
طرز تهیه
1-خرماهارو پوست و هسته شو جدا کرده، با پشت قاشق خوب له کرده و داخل ظرف نچسب با کره کاملا تفت میدیم بطوری که یکدست بشه.از روی حرارت برداشته.
2-بیسکوییت ها رو هم آسیاب کرده و بهمراه گردوهای ریز شده به خرماها اضافه میکنیم.
3-خوب باهم ورز میدیم طور که اصلا به دست نچسبه.
4-دستتون رو داخل آب زده و توپک های خرمایی درست کنید و درکنجد بغلتانید.یا میتوانید درپودرپسته ،پودر نارگیل،پودر گردو بغلتانید.
سایر نکات
برای خوش طعم شدن میتوانیم گلاب هم اضافه کنیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه