آشپزي و شيريني پزي ساندویچ ها

طرز تهیه تورتیلای فیله سوخاری

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه تورتیلای فیله سوخاری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

فیله مرغ: 2 عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
پاپریکا: 2 قاشق چای خوری
کورن فلکس (پودر شده): 3 پیمانه
تخم مرغ (کمی زده شده): 2 عدد
نان تورتیا: 4 عدد
گوجه فرنگی: 2 عدد
برگ کاهو: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم

مواد لازم سس

ماست یونانی: 200 میلی لیتر
آب لیمو سنگی: 3 قاشق سوپ خوری
سیر (له شده): 3 الی 4 حبه
پیازچه (ریز خرد شده): یک عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم

طرز تهیه

1. فیله های را به ابعاد کوچک تر برش دهید. روی آنها نمک، فلفل سیاه و پاپریکا بپاشید. تکه های مرغ را ابتدا در تخم مرغ کمی زده شده فرو کنید و سپس در کورن فلکس پودر شده بغلتانید.

2. آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. نان های تورتیا را گرم کنید و وسط آنها برگ کاهو قرار دهید. سپس فیله مرغ سوخاری و گوجه فرنگی خرد شده اضافه کنید. سس را روی مواد بریزید و نان را بپیچید و سرو کنید.

طرز تهیه سس

ماست و آبلیمو را در ظرف مناسبی بریزید و سیر له شده را به آن بیفزایید. پیازچه را ریز خرد کرده و اضافه کنید. مواد را با هم مخلوط کرده، نمک و فلفل بزنید. سس را تا زمان سرو در یخچال نگهداری کنید.
طرز تهیه تورتیلای فیله سوخاری

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی