آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت مرغ

طرز تهیه ته چین مرغ

تقویم فارسی اندروید

یا آموزش طرز تهیه ته چین مرغ از هفت گنج همراه باشید. ته چین مرغ و بادمجان یکی از انواع ته چین هاست که بسیار خوشمزه و مجلسی است. ته چین از جمله غذاهای سنتی ایرانی است. با اینکه ته چین مرغ بسیار مشهور و معروف است اما می توان ته چین را در انواع مختلف درست کرد از جمله: ته چین با گوشت گوشفندی، ته چین مرغ و سیب زمینی، ته چین بدون گوشت و…

مواد لازم

برنج 4 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
زرده تخم مرغ 1 عدد
ماست سفت 1 لیوان
سینه مرغ 1 عدد
بادمجان 3 عدد کوچک
پیاز 1 عدد
زعفران 3 قاشق غذاخوری
گلاب 1 قاشق غذاخوری
روغن به میزان لازم
خلال پسته برای تزیین
ادویه به میزان لازم
نمک و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه ته چین مرغ

1. برای شروع پخت، ابتدا برنج را می شوییم و حدود 2 الی 3 ساعت با آب ولرم خیس می کنیم. سپس پیاز را به شکل خلالی خرد می کنیم و در یک تابه با مقداری روغن تفت می دهیم. بعد از اینکه کمی سرخ شد، مقداری از پیاز سرخ شده را از تابه برمی داریم و کنار می گذاریم.

2. بعد سینه مرغ را به شکل خلالی برش می زنیم و با پیاز باقی مانده در تابه تفت می دهیم. موقع تفت دادن زردچوبه، نمک و فلفل سیاه را به تابه اضافه می کنیم تا سینه مرغ طعم دار شود. دقت داشته باشید که سینه مرغ را زیاد سرخ نکنید، چون زود سفت می شود.

3. وقتی که مرغ کمی سرخ شد، زعفران دم کرده و آبلیمو را اضافه می کنیم، مواد را هم می زنیم و تابه را از روی حرارت بر می داریم. هم چنین پوست بادمجان ها را می گیریم و در یک تابه دیگر سرخ می کنیم و کنار می گذاریم.

4. حالا در ظرف دیگر یک تخم مرغ کامل و یک زرده تخم مرغ به همراه ماست، زعفران و گلاب را مخلوط می کنیم.

5. در ادامه برنج خیس شده را در قابلمه آب جوش می ریزیم تا چند دقیقه بجوشد، وقتی که برنج به خوبی پخت، آن را آبکش می کنیم و در داخل مخلوط تخم مرغ می ریزیم و هم می زنیم تا برنج و مخلوط تخم مرغ یکدست شود.

6. در انتها کف قابلمه را با روغن چرب می کنیم، نصف مخلوط برنج و تخم مرغ را ته قابلمه می ریزیم و بعد مرغ و پیاز سرخ شده، بادمجان سرخ شده و زرشک را هم به صورت مرتب روی برنج پخش می کنیم. وقتی همه مواد مرغ و بادمجان را ریختیم در مرحله آخر بقیه مخلوط برنج را به آرامی روی مرغ و بادمجان می ریزیم.

7. در آخر که برنج تمام شد، چند تکه کره روی برنج می گذاریم و قابلمه را روی شعله کم به مدت یک ساعت الی یک ساعت ونیم قرار می دهیم تا دم بکشد. وقتی که ته چین مرغ و بادمجان به خوبی دم کشید، آن را در دیس می کشیم و سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این ته چین مرغ و بادمجان خوشمزه لذت ببرید.

نکات

در صورت تمایل می توانید ته چین مرغ را به صورت قالبی در فر درست کنید. برای این کار مواد را با همان دستور بالا در قالب می ریزیم و روی قالب یک ورق نازک فویل می کشیم و سپس برای پخت در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 1 ساعت قرار می دهیم تا بپزد. برای گرم کردن فر باید آن را از 15 دقیقه قبل روشن کنید.

طرز تهیه ته چین مرغ

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی