آموزش طرز تهیه ته چین اسفناج و مرغ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برنج : ۲ پیمانه
زرده تخم مرغ : ۲ عدد
زعفرون دم کرده غلیظ : ۲ قاشق غذاخوری
ماست(بهتره چکیده باشه برا من نبود و بهتره کمی ترش باشه. قبلا با ماست شیرین درست کرده بودم دوست نداشتیم)
روغن : ۱ قاشق
نمک : نوک قاشق
سینه مرغ ،اسفناج، کره : به مقدار کافی
طرز تهیه
۱- اول تکه های سینه مرغ خرد شده رو تفت دادم و بهش نمک و زردچوبه و کمی پودر زنجبیل زدم و گذاشتم کنار بعد یک پیاز کوچیک رو خرد کردم و تفت دادم طلایی بشه، اسفناج خرد شده رو اضافه کردم. (تقریبا یک و نیم لیوان بود) و بهش نمک و فلفل زدم.
۲- نصف حبه سیر رنده شده هم توش تفت دادم و ۵ دقیقه بعد خاموش کردم برنج رو آبکشی درست کردم و زنده تر از وقتهای دیگه برداشتم. چون بعدش مخلوط و فشرده میشه.
۳- بعد توی کاسه همه مواد یعنی ماست و زرده تخم مرغ و نمک و زعفرون و روغن رو با همزن دستی کاملا مخلوط کردم و برنج آبکش شده رو توش ریختم و کاملا مخلوط کردم بعد کف و دیواره قابلمه کاملا نچسب رو با روغن چرب کردم.
۴- نصف برنج رو توش ریختم، فشرده و روشو صاف کردم. بعد یه لایه اسفناج ریختم سعی کردم به دیواره نچسبه و نسوزه تا ظاهر تهچین خوشگل بشه. روش هم مرغ تفت داده رو ریختم. بقیه برنج رو روش ریختم و با پشت قاشق فشرده و صاف کردم.
۵- چند تا سوراخ روش ایجاد کردم و چند تکه کره ریز روش گذاشتم. دمکنی گذاشتم و برای حدود دو ساعت گذاشتم دم بکشه. پنج دقیقه اول شعله زیرش بین متوسط و کم بود، بعد خیلی کم کردم.
۶- میتونید مرغ رو هم توی مواد ماستی بذارید بمونه خوشمزه بشه. من چون تفت دادم خودش خوشمزه بود. دوستان اسفناج فریز شده طبق تحقیقاتی که داشتن، به مقدار خیییلی کم مواد مضر ممکنه تولید کنه که اونقدر کمه که جای نگرانی نداره، منم مجبور نشم فریز نمیکنم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه