آموزش طرز تهیه تهچین مرغ تک نفره . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برنج ۳ پیمانه
سینه مرغ بدون استخوان ۱ عدد
ماست سفت ۱ پیمانه
زرده تخم مرغ ۳ عدد
زعفران رقیق شده
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم
طرز تهیه
مرغ رو با پیاز و نمک و زعفران بپزید و بعد از پخت مرغ رو ریش ریش کنید و در روغن کمی تفت دهید
برنج رو از یکساعت قبل در آب نمک بخیسانید و بعد در قابلمه ای که آبش در حال جوشه بریزید و بعد از اینکه آماده آبکش شد آبکش کنید. زرده های تخم مرغ را جدا کنید،نمک و فلفل را به زرده ها اضافه کرده و کمی با همزن دستی بزنید،ماست چکیده و زعفران رقیق شده و چهار قاشق روغن مایع را هم اضافه کرده و با همزن دستی خوب بزنید و برنج آبکش شده را اضافه کنید،بادمجانها رو از قبل پوست بکنید و ورقه ورقه کنید و یه ربع در آب نمک بذارید و سپس آبکش کنید و در روغن سرخ کنید.
ابتدا قالب مافین را با کره یا روغن جامد چرب کنید بعد تا نصفه توش برنج بریزید بعد مرغ ریش ریش شده و یکی دو ورقه بادمجان سرخ شده بریزید و دوباره برنج بریزید و حسابی فشرده کنید و دوباره کمی روغن روش بریزید و روش فویل بکشید و روی فویل را سوراخ کنید و قالب را داخل فر ۱۸۰ درجه بمدت یک ساعت بذارید تا دم بکشد و کمی طلایی شود سپس فر را خاموش کنید و اجازه دهید کمی خنک بشه بعد با احتیاط از قالب خارج کنید و با زرشکی که داخل کمی روغن تفت داده شده تزیین کنید.
دوستان گلم اجازه بدین تهچین تون برشته بشه بعد از فر دربیارید وگرنه از وسط نصف میشه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه