آموزش طرز تهیه تست اسفناج و پنیر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
اسفناج پخته و ساطوری شده 1 پیمانه
پیازداغ 3 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
نان تست 6- 7 عدد
پنیر موتزارلای دالیا، رنده شده حدود 10 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
اسفناج پخته را با پیازداغ، نمک و فلفل مخلوط کنید.
گریل فر را روشن کنید.
روی نان تست کمی پنیر موتزارلای دالیا بپاشید،
سپس به اندازه دو قاشق از مخلوط اسفناج و پیازداغ را روی آن گذاشته و در انتها روی همه مواد پنیر موتزارلای دالیا بریزید و در زیر گریل بگذارید تا طلایی شود (به مدت 3 دقیقه با حرارت متوسط).
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه