آموزش طرز تهیه ترش سماق با کته قالبی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۱۸۰ دقیقه
مواد لازم برای 3 نفر
سینه مرغ 3 عدد
سبزی خورش 500 گرم
پیاز 2 عدد
لوبیا قرمز 1/2 پیمانه
آبغوره 1/2 پیمانه
سماق 5 قاشق سوپ خوری
غوره 1/3 پیمانه
سیر 5 حبه
روغن و نمک به مقدار لازم
طرز تهیه
1-سیرها و پیازها را پوست کنده، بشویید، ریز خرد کنید و درروغن تفت دهید تا نرم شوند. سپس مرغ خرد شده ، ۳ قاشق سماق و نمک را اضافه کنید و با حرارت ملایم به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تفت دهید تا رنگ مرغها تغییر کند.
2-پس از تغییر رنگ مرغها میتوانید لوبیاها را همراه ۴ پیمانه آب اضافه کنید و در حالی که حرارت را زیاد کردهاید بگذارید تا خورش شروع به جوشیدن کند. سپس حرارت را کم کنید و به مدت ۲ ساعت بگذارید مواد بپزد
3-سبزیها را بعد از شستن و خشک کردن ریز خرد کرده، در روغن به مدت ۱۰ دقیقه سرخ کنید. حالا یک قاشق سماق را به سبزیهای سرخ شده اضافه و خوب مخلوط کنید. بعد آن را از روی حرارت بردارید.
4-پس از گذشت ۲ ساعت و درست زمانی که لوبیاها نرم شد میتوانید سبزیهای تفت داده شده را با آبغوره و غورهها و یک قاشق باقیمانده سماق به آن اضافه کنید. حالا تمام مواد را به آرامی مخلوط کنید و با حرارت کم اجازه دهید خورش جا بیفتد – به روغن بیفتد – سپس با برنج سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه