آموزش طرز تهیه ترشی کلم بروکلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه
مواد لازم برای 5 نفر
کلم بروکلی 1 کیلوگرم
فلفل قرمز نکوبیده 2 عدد
سیر 3 حبه
سرکه سفید به مقدار لازم
آب جوشیده به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
شوید به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا کلم بروکلی را خوب بشویید تا هیچ حشره ای لابلای گلهای آن وجود نداشته باشد. ( برای خارج کردن حشرات و کرم احتمالی حدود ۳_۴ دقیقه کلم را داخل آب جوش بگذارید)
2-کلم ها را خرد کنید و بگذارید خوب خشک شود.
3-سیر را پوست بگیرید و خرد کنید.
4-فلفل قرمز را ریز خرد کنید.
5-داخل ظرفی آب جوشیده سرد شده، نمک و سرکه را مخلوط کنید.
6-کلم ها را داخل شیشه ای تمیز بریزید لابلای آن کمی شوید و سیر و فلفل بگذارید.
7-روی کلم ها مخلوط آب و سرکه بریزید تا حدی که کاملا روی کلم ها را بپوشاند.
8-درب شیشه را محکم ببندید تا ترشی هوا نکشد سپس در جای خنک نگهداری کنید تا ترشی جا بیفتد و آماده شود.
9-معمولا بعد از ۱۰ روز ترشی آماده میشود.
سایر نکات
با همین مواد میتوانید شور کلم بروکلی نیز تهیه کنید.
برای تهیه شور کلم بروکلی نسبت آب به نمک ۱۵ به ۱ میباشد ( ۱۵ پیمانه آب جوشیده خنک شده ۱ پیمانه نمک بدون ید و ۱ پیمانه سرکه سفید )
بجای شوید از هر سبزی معطر دیگری نیز میتوانید استفاده کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه