طرز تهیه ترشی پوست پرتقال
پوست پرتقال یکی دیگر از ترشی های بسیار خوشمزه هست که در سایت هفت گنج تصمیم به آموزش آن گرفته ایم. با چند سطر آموزش ساده میتوانید در این فصل های سال به تهیه ترشی خوشمزه پوست پرتقال بپردازید …
مواد لازم برای تهیه ترشی پوست پرتقال :
1 – پوست پرتقال 1 کیلو
2 – سرکه دو لیتر
3 – نمک به مقدار کافی
طرز تهیه ترشی پوست پرتقال :
پوست پرتقال را بدون آنکه سفیدیش را بگیریم دوبار در آب میجوشانیم و یک روز در آب سرد خیس می کنیم . در این مدت آب را چند بار عوض می کنیم تا تلخی آن گرفته شود . بعد پوست هارا روی یک پارچه پهن می کنیم تا رطوبت آنها گرفته شود .
بعد آنهارا چرخ می کنیم و سرکه را روی پوست پرتقال های چرخ شده میریزیم و کمی نمک و فلفل به آن می زنیم و میگذاریم بجوشد تا سرکه به خورد پوست ها برود و کمی هم غلیظ شود .
بعد آنها را از روی حرارت برمیداریم و می گذاریم سرد شود .
بعد از سرد شدن آنها را در شیشه میریزیم و درب آنرا می بندیم و در جای خنک نگه میداریم . بعد از یک هفته میتوانیم از ترشی استفاده کنیم . ( با پوست نارنگی و لیمو ترش هم میتوانیم به همین طریق ترشی درست کنیم )
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه