آموزش طرز تهیه ترشی لوبیا سبز و خیارشور . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم و طرز تهیه
برای ترشی لوبیا سبز لوبیاهای جوان و نازک رو به دو الی سه قسمت تقسیم کردم و شستم بعد کمی با آب جوشوندم فقط در حدی که به جوش بیاد و سه الی چهار دقیقه بجوشه بعد آبکش کردم و گذاشتم خنک بشه،نصف پیمانه شوید خرد شده و نصف پیمانه جعفری خرد شده به همراه ۱۵ الی ۲۰ برگ ریحون خرد شده هم لازم داریم،حدود ۶ الی ۷ عدد فلفل و ۵ حبه سیر و مقداری گوجه گیلاسی هم میشوریم و آبکش میکنیم و یک شیشه تمیز رو انتخاب میکنیم و اول لوبیا ها بعد مقداری سبزی بعد یک عدد فلفل و چندتا گوجه گیلاسی و یک حبه سیر و دوباره لوبیا و بقیه مواد رو تکرار میکنیم تا شیشه پر بشه،سبزی ها رو قبل از خرد کردن بشورید و بذارید آبش بره بعد خرد کنید.
بعد از اینکه همه ی مواد رو داخل شیشه ریختیم و شیشه پرشد،مخلوط سرکه و آب که سرکه دوبرابر آب باشه و حدود یک قاشق غذاخوری نمک هم بهش اضافه شده را روی مواد میریزیم.دوستان عزیز اگه ترشیتونو تو یخچال نگهداری کنید لازم نیست آب رو بجوشونید (حتما از شیشه های تمیزو استریل استفاده کنید و ترشی رو داخل یخچال بذارید )بعد از دو هفته آمادست.
برای خیارشور خانگی هم خیارهاتونو بشورید و آبکش کنید،چند حبه سیر و چند عدد فلفل سبز هم بشورید،سبزی خیار شور هم شامل جعفری سیاه،شوید،ترخون و ریحان هست که اونا رو هم بعد از شستن و آبکش کردن به چند قسمت تقسیم میکنیم و خیار ها رو داخل شیشه میچینیم و لابه لاش سبزی و فلفل و سیر میذاریم تا شیشه پرشود،برای خیار شور من ۱۷ استکان آب رو با یک استکان نمک و یک استکان سرکه مخلوط کردم و روی شیشه ریختم و درب شیشه رو محکم کردم و داخل یخچال گذاشتم تا دو الی سه هفته آماده میشه.پس نسبت آب به سرکه در خیارشور ۱۷ به ۱ هست برای مقادیر بیشتر از کاسه هم میتونید استفاده کنید ولی نسبتش باید همین باشه.
نکته: این مقادیری که من نوشتم برای این مقدار ترشی و خیارشور هست.
اگه جعفری سیاه پیدا نکردین از جعفری معمولی هم میتونید استفاده کنید.
من دیروز درست کردم به همین خاطر رنگ خیارها هنوز سبزه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه