آموزش طرز تهیه ترشی فلفل با سس گوجه فرنگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
2 کیلو فلفل (تند با شیرین بستگی به خودتون داره می تونید از هر دو استفاده کنید)
حدود 3.5 کیلو گوجه فرنگی (گوجه فرنگی را در غذاساز خرد کنید و بجوشانید، با پوست یا بدون پوست به خودتان بستگی دارد)
1 بسته جعفری (حدود 30_25 ساقه)
1 بسته نعناع (حدود 30_25 ساقه)
1 بسته شوید (حدود 30_25 ساقه)
1.5 لیوان روغن مایع
1.5 لیوان سرکه
2 عدد سیر
از 1 استکان کمی کمتر نمک سنگی (استکان کمر باریک ترک ،4 قاشق غذاخوری، نمک معمولی هم میشه مقدار نمک را تست کنید)
از 1 استکان کمی کمتر شکر (4 قاشق غذاخوری ، نریزید هم میشه)
مقداری نعناع
طرز تهیه
گوجه فرنگی را در غذاساز خرد کنید و بجوشانید وقتی جوشید حرارت را کم کنید و حدود 20 .دقیقه بپزید. فلفل را خرد کنید و داخل ظرف بزرگی بریزید. سیر ها را خرد کنید و داخل ظرف بریزید. روغن مایع ، سرکه ، نمک سنگی و شکر را داخل ظرفی بریزید. جعفری ، نعناع و شوید را ریز خرد کنید و داخل ظرف بریزید. سس گوجه فرنگی جوشیده را بصورت گرم داخل ظرف روی بقیه مواد بریزید و خوب هم بزنید. در حالیکه هم میزنید تمام مواد را داخل شیشه ها بریزید سر شیشه کمی خالی بماند و در شیشه ها را محکم ببندید سپس شیشه ها را سر و ته بذارید وقتی سرد شد برگردانید. وقتی رنگ فلفل ها شروع به تغییر کردن کرد ترشی حاضر است. ❣نکته:
فقط گوجه فرنگی ها را میجوشانید بقیه خام میماند. چون گوجه فرنگی جوشیده است برا مدت زیادی میماند و نیاز نیست در یخچال بماند. (در جای سرد و دور از آفتاب نگه دارید)
طعم سس را بچشید و طبق ذائقه خودتان نمک و شکر را کم و زیاد کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه