آموزش طرز تهیه ترشی شلغم . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه
مواد لازم برای 10 نفر
شلغم 1 کیلوگرم
لبو قرمز(متوسط) 2 عدد
سیر 1 بوته
برگ بو 4 برگ
سیاه دانه ،تخم گشنیز و گلپر ÷ قاشق غذا خوری
سرکه سفید به مقدار لازم
آب جوشیده به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه
1-شلغم ها و لبو را خوب بشویید.
2-سرو ته و پوست آنها را بگیرید و خرد کنید.
3-پوست سیر را بگیرید و ورقه ای خرد کنید.
4-داخل یک شیشه تمیز شلغم های خرد شده، لبوی خرد شده، سیر، برگ بو و ادویه ها را بریزید.
5-مقدار سرکه و آب و نمک بسته به ذائقه خودتونه ولی معمولا من از نسبت ۱ به ۲ آب و سرکه استفاده میکنم.
6-سرکه سفید و آب نمک را داخل شیشه بریزید به حدی که روی مواد را کاملا بپوشاند.درب شیشه را محکم ببندید تا ترشی هوا نکشد.
7-شیشه را جای خنک نگهداری کنید و یک هفته تا ۱۰ روز بعد ترشی قابل استفاده است.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه