آموزش طرز تهیه ترشی زیتون سبز . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۸ دقیقه
مواد لازم برای 20 نفر
زیتون سبز تلخی گرفته 1 کیلوگرم
گشنیز ترخون،نعنا خشک(مخلوط هرسه باهم) 250 گرم
سیر 3 حبه
نمک و کلپر به مقدار لازم
سرکه به مقدار لازم
پودر فلفل یا(فلفل قلمی درسته) به مقدار لازم
طرز تهیه
1-برای ترشی زیتون سبز ،ابتدا زیتون ها را بشویید ،سپس یکچاککوچک بدهید تا سرکه به خورد آن ها برود. سپس داخل قابلمه زیتون وبعد سرکه ریخته ، روی شعله گاز گذاشته تا یکجوش بخورد ،بزارید سرد بشه
2-سیر را پوست بگیرید ،من رنده کردم ،وبزارید کنار
3-گشنیز ونعنا ،ترخون را پاک کرده شسته ،میتونین سبزی را خرد بکنین ،ولی من سبزی خرد نکردم ودرسته داخل ترشی استفاده کردم .
4-یک ظرف در دار خشک وتمیز را برداشته ابتدا زیتون ،بعد سیر رنده شده (یا درسته )، سبزی های معطر ،نمک ،پودر فلفل ،(شما میتونین قلمی درسته هم استفاده بکنین ، سیر رنده شده (اینم شما میتونین سیر پوست گرفته درسته استفاده بکنین ،سلیقه ای هستش ،
5-سپس نمک ،و پودر گلپر کوبیده شده بعد سرکه بریزین روش در ظرف محکم ببندین ، این ترشی یک هفته بعد قابل خوردن هستش
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه