آموزش طرز تهیه ترشی بادمجان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
2 کیلو بادمجان کوچک
2 عدد هویج کوچک
3_2 عدد فلفل سبز تند
نصف فلفل قرمز
کمی جعفری
1 بوته سیر
2 لیوان سرکه انگور
4 قاشق غذاخوری نمک دریا (سنگ نمک،یا نمک معمولی را با کنترل بریزید)
2 قاشق مرباخوری شکر(باعث سریع تر رسیدن ترشی می شود)
اگر میترسید ترشی نرم یا خراب شود میتوانید نصف یک آسپرین را له کرده واضافه کنید ضرر ندارد و بو نمی دهد (تو یکی از سایتهای ترکی دیدم که نوشته بود آسپرین رو به مواد غذایی اضافه نکنید پس بهتره اینکار رو نکنید)
به مقدار کافی آب
برای بستن بادمجان ها ساقه بلند کرفس یا جعفری ویا نخ پنبهای لحاف دوزی
طرز تهیه
ساقه بادمجان را ببرید و با قسمت کلاهک کاری نداشته باشید ومثل تهیه شکم پاره وسط بادمجان ها را چاک دهید ودر آب جوش که نمک ریخته اید بمدت 5دقیقه بپزید(1قاشق غذاخوری نمک کافی است)زیاد نجوشانید چون بادمجان ها له میشود بادمجان ها را از آب خارج کرده و در سینی صاف قرار دهید من در صافی قرار دادم میتوانید بادمجان ها را بطوری که قسمت بریده رو به پایین قرار بگیرد کنار هم چیده و روی بادمجان ها چیز سنگینی قرار دهید در این صورت بادمجان ها آب تلخ خود را پس می دهند و2 الی3 ساعت بعد بردارید البته بادمجان کوچک معمولا تلخ نیست ومی توانید مستقیما استفاده کنید
کلم سفید وهویج و فلفل سبز تند و فلفل قرمز و جعفری را ریز خرد کنید ونمک بزنید وتوی بادمجان ها را پر کنید واگر مواد داخل ترشی اضافه بود میتوانید داخل فلفل دلمه ای قرمز پر کنید ودر ظرف ترشی قرار دهید وساقه کرفس و یا ساقه جعفری را در آب داغ 5 دقیقه قرار دهید تا نرم شوند و دور بادمجان ها بپیچید و محکم کنید.ودر 2عدد شیشه 2کیلویی ویا یک شیشه 4کیلویی با دقت بچینید وسیر ها را پوست کنده درسته میان بادمجان ها در ظرف بریزید
5 الی6لیوان آب را که جوشانده وسرد کردهاید همراه سرکه ونمک مخلوط کرده هم بزنید تا نمک حل شود وبه آرامی روی بادمجان ها بریزید اگر آب وسرکه کم بود دوباره مقداری تهیه کرده و روی بادمجان ها بریزید و سر شیشه ها کیسه فریزر تمیز قرار دهید ودر شیشه را محکم ببندید که هیچ هوایی وارد ظرف نشود وظرف ترشی را در جایی که آفتاب نخورد قرار دهید و بعد از یک هفته ترشی شما حاضر است.نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه