آموزش طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
نکته
1- دوستان بادمجونا کوچیکن تو عکس چون از نزدیک عکس گرفته شده به نظر بزرگن.
۲- سبزی ترشی شامل سبزی های معطر هست مثل : ترخون مرزه ریحون نعناع جعفری.
طرز تهیه
– اول از همه موادی که داخل شکم بادمجون میخواستم بزارمو آماده کردم. هویج، فلفل، سبزی ترشی، فلفل تند و سیر رو ریز خرد کردم و با هم مخلوط کردم.
اگه فلفلاتون تند نبود از پودرش استفاده کنید بسته به ذائقه خودتون, سبزی های این ترشی هم سبزی محلی شمال هست که من چون نداشتم از همون مخلوط سبزی ترشی استفاده کردم.
۲- بادمجونامو شستم و کلاهکشو مرتب کردم و شکمشونو یه برش عمودی دادم جوری که از پشت برش داده نشه تا مواد بیرون نریزه، بعد تو ظرف چیدم و روشون دو لیوان سرکه ریختم و گذاشتم رو حرارت تا پخته بشن.
۳- هفت هشت دقیقه کافی بود برا من، تا جایی رو حرارت باید باشن تا فقط کمی نرم بشن بیشتر بمونه له میشه و ظاهر خوبی ندارن.
۴- بعد پختن گذاشتم خوب خنک بشه بعد شکم بادمجونا رو با موادم پر کردم و تو ظرف چیدم افقی و لابه لاشونم فلفل و یکم سبزی ترشی گذاشتم، روشونم سرکه و نمک ریختم (اون سرکه که باهاش بادمجونا رو پختم هم گذاشتم سرد شد و ریختم رو بادمجونا) در ظرف رو خوب بستم و گذاشتم تو یخچال تا جا بیفته.
که رفت تو یخچال برا ده دوازده روز دیگه که آماده بشه برا خوردن
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه