آموزش طرز تهیه ترشک . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
آلبالو خشک 1 لیوان
آلوچه خشک 1 لیوان
نمک و گلپر 1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-ابتدا آلبالو رو چندبار میشوریم تا احیانا شنی نداشته باشه بعدبا آب گرم میزاریم قشنگ خیس بخوره تا خوب باز شه و رنگ خوبی به ما بده.
2-آلوچه خشک رو هم خوب میشوریم و داخل قابلمه ریخته دو لیوان آبجوش اضافه میکنیم، میزاریم روی گاز تا یه نیم ساعتی جوش بخوره،
3-بعد پختن آلوچه و خنک شدن داخل صافی ریخته،زیرش یه ظرفی میزاریم بعد آروم با دست چنگ میزنیم که گوشتها از صافی رد بشن،
4-مرحله بعدی آلبالو رو که قشنگـ خیس خورده رو بدون آبش داخل آلوچه میریزیم و قشنگ مخلوط میکنیم،بعد مخلوط،کردن چند قاشق از آب آلبالو رو همراه نمک و گلپر میریزیمـ و قشنگ هم زده، میزاریم داخل یخچال تا خنک شه و بعد میل کنیم.
سایر نکات
این ترشک رو هم میشه چند قاشق شکر اضافه کنیم تا ملس بشه،
ترشش خیلی خوشمزه تره،
میزان نمک و گلپر سلیقه ای هستش. غلظت این ترشک هم دلبخواه هستش.
حتی میشه اینا رو توی لیوان یکبار مصرف چند ساعت گذاشت داخل فریزر و به صورت آلاسکا هم درست کرد،که حالت یخی پیدا کنه،
امیدوارم درست کنین و لذت ببرین.
هنگامی که میخواهیم آلوچه ها رو چنگ بزنیم بهتره از دستکش استفاده کنیم تا هسته هاش دستمون رو زخمی نکنه.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه