آشپزي و شيريني پزي تنقلات

طرز تهیه ترشک

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه ترشک . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

آلبالو خشک 1 لیوان
آلوچه خشک 1 لیوان
نمک و گلپر 1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه

1-ابتدا آلبالو رو چندبار میشوریم تا احیانا شنی نداشته باشه بعدبا آب گرم میزاریم قشنگ خیس بخوره تا خوب باز شه و رنگ خوبی به ما بده.

2-آلوچه خشک رو هم خوب میشوریم و داخل قابلمه ریخته دو لیوان آبجوش اضافه میکنیم، میزاریم روی گاز تا یه نیم ساعتی جوش بخوره،

3-بعد پختن آلوچه و خنک شدن داخل صافی ریخته،زیرش یه ظرفی میزاریم بعد آروم با دست چنگ میزنیم که گوشتها از صافی رد بشن،

4-مرحله بعدی آلبالو رو که قشنگـ خیس خورده رو بدون آبش داخل آلوچه میریزیم و قشنگ مخلوط میکنیم،بعد مخلوط،کردن چند قاشق از آب آلبالو رو همراه نمک و گلپر میریزیمـ و قشنگ هم زده، میزاریم داخل یخچال تا خنک شه و بعد میل کنیم.

سایر نکات

این ترشک رو هم میشه چند قاشق شکر اضافه کنیم تا ملس بشه،
ترشش خیلی خوشمزه تره،
میزان نمک و گلپر سلیقه ای هستش. غلظت این ترشک هم دلبخواه هستش.
حتی میشه اینا رو توی لیوان یکبار مصرف چند ساعت گذاشت داخل فریزر و به صورت آلاسکا هم درست کرد،که حالت یخی پیدا کنه،
امیدوارم درست کنین و لذت ببرین.
هنگامی که میخواهیم آلوچه ها رو چنگ بزنیم بهتره از دستکش استفاده کنیم تا هسته هاش دستمون رو زخمی نکنه.
طرز تهیه ترشک

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی