آموزش طرز تهیه ترایفل توتفرنگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
شیر ۲ پیمانه
شکر ۶ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه
شیر،شکر و نشاسته ی ذرت رو با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت ملایم میذاریم و مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسد و در آخر وانیل را اضافه میکنیم وحرارت را خاموش میکنیم و اجازه میدیم کمی خنک بشه.
برای این دسر،توتفرنگی ها رو به ورقه های نازک برش میزنیم و به دیواره ی لیوان میچسبونیم اگه لایه ها نازک باشن به دیواره لیوان میچسبن،بعد از اینکه توفرنگی ها به دیواره چسبیدن مقداری پودینگ وانیلی توی لیوان میریزیم و چند دقیقه تو یخچال میذاریم تا یکم خودشو بگیره بعد
مقداری کیک شکلاتی را با دست پودر میکنیم و روی پودینگ وانیلی که تقریبا خودشو گرفته میریزیم و کمی با پشت قاشق فشردش میکنیم بعد دوباره توتفرنگی ها رو به دیواره ی لیوان میچسبونیم و مقداری پودینگ وانیلی میریزیم و دوباره میذاریم تو یخچال تا خودشو بگیره بعد دوباره کیک و در آخر پودینگ وانیلی روش میریزیم،لایه ی آخرو میتونید به جای پودینگ از خامه فرم گرفته استفاده کنید و با توتفرنگی تزیین کنید.
من تو لیوانای عقبی اول کیک خرد شده ریختم بعد توتفرنگی ها رو به دیواره لیوان چسبوندم و به جای پودینگ وانیلی از دسر توتفرنگی استفاده کردم،بعد از اینکه دسر توتفرنگی خودشو گرفت مقداری ژله ی توتفرنگی خنک شده روش ریختم و دو سه ساعتی تو یخچال گذاشتم تا خودشو گرفت.
دستور دسر توتفرنگی رو قبلا گذاشتم تو هشتگ
دسر توتفرنگی آشپزی شایلی میتونید ببینید.
من دسر توتفرنگی رو تو قالب ریختم و مقداریش اضافی اومد که تو لیوانا ریختم.
ترایفل توتفرنگیپودینگ وانیلیدسر لیوانیدسر چندلایهدسر توتفرنگی
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه