آموزش طرز تهیه تتراتزینی مرغ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
حدود 340 گرم ماکارونی
3 قاشق غذاخوری کره
1 پیاز ریز خرد شده
3 حبه سیر ریز خرد شده
حدود 340 گرم قارچ اسلایس شده
3 قاشق غذاخوری آرد
2 و 1/4 پیمانه آب مرغ
1 و 1/3 پیمانه خامه کم چرب و یا نصف خامه پرچرب و نصف شیر
حدود 227 گرم پنیر ماسکارپونه ویا خامه ای با طعم سیر
نمک و فلفل سیاه
1 قاشق غذاخوری جعفری تازه ریز خرد شده
1 قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی
–
2 پیمانه مرغ خرد شده و پخته
2 پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
1/4 پیمانه پنیر پارمیسان رنده شده
طرز تهیه
آب رو بجوشونین و ماکارونی هارو بهمراه مقداری نمک و روغن، اضافه کنین و بپزین.
در نتابه ای، سیر و پیاز رو در کره تفت بدین، روی حرارت ملایم، تا نرم شن، قارچهارو اضافه کنین و تفت بدین حدود 3 دقیقه، بعد آرد رو اضافه کنین و تفت بدین 1 دقیقه. سپس آب مرغ و خامه رو اضافه کنید و بپزین تا شروع کنه به حباب حباب شدن، و 1 دقیقه بجوشونین، بعد پنیر رو اضافه کنید و مخلوط کنین و بعد نمک، ادویه ایتالیایی، جعفری و فلفل سیاه رو اضافه کنید و مخلوط کنین.
حالا از روی حرارت بردارید و ماکارونی، مرغ و پنیر موزارلا رو اضافه کنید و مخلوط کنین و داخل پیرکس 23×33 سانتیمتری که چرب کردین بریزین و روشو با بقیه پنیر موزارلا بپوشونین و روش فویل بکشین و 20 دقیقه در فر گرم شده 180 درجه بپزین.سپس روش پنیر پارمیسان بریزین و لینسری بدون اینکه فویل بزارین روش، 10-15 دقیقه بپزین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه