آموزش طرز تهیه تافی خرما ارده . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
خرما (رطب، هسته گرفته) 1 فنجان
ارده 1/2فنجان
روغن نارگیل 2 قاشق غذا خوری
هل ساییده 1/2 قاشق چای خوری
نمک 1/8 قاشق چای خوری
طرز تهیه
1-تمام مواد رو در غذاساز یا مخلوط کن کاملا” له می کنیم.
2-خمیر بدست اومده رو در ظرف مستطیل شکلی که کفش کاغذ روغنی گذاشتیم به ضخامت ۲ سانت پهن می کنیم.
3-ظرف رو در فریزر قرار می دیم تا سفت بشه.
4-از فریزر در میاریم و به صورت مکعب های یک اندازه می بریم .
5-در ظرف در بسته تا یکماه در فریزر می ماند.
سایر نکات
فکر کنم بهتره پوست رطب ها رو بگیریم.
می تونیم روی سطح شیرینی کنجد بریزیم .
داخل مواد می تونیم زنجبیل هم اضافه کنیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه