آموزش طرز تهیه تاس کباب . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
تاس کباب یک غذای خوشمزه و سنتی است که با فرارسیدن فصل به اغلب توسط مادربزرگها درست میشده است. این خوراک لذیذ با گوشت گوسفندی و در زمانی که فصل به نیست با سیب، آلو و غیره درست میشود.
مواد لازم:
۲ عدد به متوسط
۲ عدد گوجه فرنگی
۲ عدد پیاز
۳۰۰ گرم گوشت گوسفندی با دنبه
۲ عدد سیب زمینی
۳ عدد هویج
۱۰ عدد آلو خورشتی
۲ عدد کدو سبز
۲ عدد بادمجان
۱ قاشق مرباخوری دارچین
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه
دنبهها را ته یک تابه گود بچینید.
پیازها را به صورت حلقهحلقه با قطر یک سانتیمتر خرد کنید و روی دنبهها بچینید سپس گوشت خورشتی، به، هویج، بادمجان و کدو را داخل تابه ریخته ولابهلای آن دارچین بریزید.
در ادامه سیب زمینیها را روی مواد چیده و گوجه فرنگی حلقه شده را روی سیب زمینی بچینید سپس نمک، فلفل و زردچوبه را به تمامی مواد اضافه کنید و بدون این که آبی داخل تابه بریزید، تابه را روی شعله ملایم قرار دهید تا دنبهها با حرارت ملایم آب شوند و طعم غذا دلچسبتر شود.
بعد از گذشت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه، هنگامی که مواد آب انداخت، ۱ تا ۲ لیوان آب ولرم و ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید سپس در تابه را ببندید و روی شعله ملایم قرار دهید تا جا بیفتد.
نیم ساعت مانده به انتهای مراحل پخت، آلو خورشتیها را کامل بشویید تا شن نداشته باشد و روی مواد بریزید. بعد از نیم ساعت مواد را به وسیله کفگیر داخل ظرفی مناسب چیده و با سبزی خوردن میل کنید.
میتوانید به جای آلو، از لواشک آلو استفاده کنید. لواشک آلو طعم فوقالعادهای به این غذا میدهد.
تاس کباب برای کسانی که رژیم غذایی دارند بسیار مناسب است چون این غذا بدون روغن درست میشود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه