آموزش طرز تهیه تارت کیک شکلاتی با سس آلبالویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
2 عدد تخم مرغ
1 استکان شکر (استکان کمر باریک ترک ، 70 گرم)
1 استکان شیر (100 گرم)
1 استکان روغن مایع (80 گرم)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 لیوان آرد (لیوان یا پیمانه قنادی)
مواد لازم برای سس شکلاتی:
4 قاشق غذاخوری خامه مایع (یا خامه صبحانه)
نصف پاکت شکلات (40 گرم)
مواد لازم برای سس آلبالویی:
1 استکان آلبالو بدون هسته
1 استکان آب
1 قاشق غذاخوری نشاسته (گندم یا ذرت)
4_3 قاشق غذاخوری شکر
طرز تهیه
تمام مواد باید به دمای اتاق رسیده باشند. تخم مرغ و شکر را تا وقتی که به قوام خامه برسد هم بزنید . روغن مایع و شیر را اضافه کنید و مجدد هم بزنید. پودر کاکائو را اضافه کنید و هم بزنید. وانیل ، آرد و بکینگ پودر را در حالیکه الک میکنید اضافه کنید و آرام هم بزنید. قالب تارت را با روغن جامد چرب کنید و مایه کیک را داخل قالب بریزید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده به مدت 20 دقیقه بپزید. در این فاصله گاناش شکلاتی را آماده کنید. 4 قاشق خامه را روی اجاق گرم کنید قبل از اینکه بجوشد اجاق را خاموش کنید. شکلات خرد شده را اضافه کنید و تا وقتی که شکلات آب شود هم بزنید. 10_5 دقیقه بعد از اینکه کیک را از فر بیرون آوردید داخل ظرف سرو برگردانید و گاناش ولرم را روی کیک بریزید و پخش کنید.
برای سس آلبالویی، آلبالو ، آب ، نشاسته و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق و در حالیکه مدام هم میزنید بپزید تا قوام بگیرد. بعد از اینکه سس ولرم شد روی سس شکلاتی بریزید. 1 ساعت استراحت بدید و سپس سرو کنید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه