آموزش طرز تهیه تارت و کیک خرمایی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
کره …………………………… 125 گرم(هم دما با اتاق)
ماست …………………………. 1 قاشق غذاخوری
شکر ………………………….. 4 قاشق غذاخوری
آرد ……………………………. 300 گرم
بیکینگ پودر ……………………. 1 قاشق چای خوری سر خالی
.
مواد لازم خمیر کیک:
کره ذوب شده …………………. 50 گرم
آرد ……………………………. به مقدار لازم
تخم مرغ ……………………….. 2 عدد
شکر …………………………… 2 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر …………………….. 1 قاشق چای خوری
.
مواد لازم داخل تارت:
خرمای نرم ……………………… به مقدار لازم(بدون هسته
طرز تهیه
برای تهیه ی خمیر تارت، در ظرفی، کره ی هم دما با اتاق، ماست ، شکر ، بیکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود که به دست نمی چسبد. خمیر را به مدت یک ساعت، درون یخچال قرار می دهیم سپس خمیر را به وسیله ی یک وردنه، باز می کنیم و درون قالب تارت که کف آن را چرب کرده ایم، قرار می دهیم طوری که لبه های خمیر، دیواره ی قالب را بپوشاند و به وسیله ی یک چنگال ، روی خمیر تارت، سوراخ هایی ایجاد می کنیم و قالب را به مدت 8 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 16 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم.
برای تهیه ی خمیر کیک، در ظرفی، تخم_مرغ ها را به همراه شکر با همزن برقی، خوب می زنیم سپس کره ی ذوب شده را اضافه کرده و همه ی مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم. آرد را به همراه بیکینگ پودر، کم کم به مواد اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا خمیر، قوام ماست مانندی پیدا کند. خمیر کیک را روی بیسکویت تارت می ریزیم و خرماهای بدون هسته را روی خمیر می چینیم. قالب را درون فری که از قبل با دمای 170 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم تا کیک روی تارت بپزد و طلایی شود.
.
تن تون سالم، دل تون شاد و سفره تون پر برکت.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه