آموزش طرز تهیه تارت وانیلی با تزیین هلو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
125 گرم کره نرم
1 تخم مرغ
1/2 پیمانه پودر قند
2 پیمانه آرد
وانیل
5 گرم بکینگ پودر
–
برای کرم:
2 پیمانه شیر
1 قاشق غذاخوری پر آرد
1 قاشق غذاخوری پر نشاسته ذرت
وانیل
1 قاشق غذاخوری کره نرم
1/2 پیمانه شکر
–
طرز تهیه
کره رو با پودر قند با همزن بزنین تا پفی شه، تخم مرغ رو اضافه کنید و بزنین، بقیه موادو داخلش الک کنین و مخلوط کنین، زیاد ورز ندین، داخل قالب که چرب کردین فشار بدین و با چنگال سوراخ سوراخ کنین تا پختنی پف نکنه و در فر گرم شده 180 درجه بپزین تا سرخ شه.همه موادو بجز کره داخل قابلمه سس بریزین و مدام روی حرارت ملایم هم بزنین تا غلیظ شه.از روی حرارت بردارید و کره رو اضافه کنید و مخلوط کنین، بعد از سرد شدن، یک بسته کرم شانتی اضافه کنید و خوب با همزن بزنین. کرم شانتی نداشتین، مقداری خامه قنادی که کاسه دیگه فرم دادین رو اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنین.
کرم رو روی تارت بدین و روش سلفون بکشین و بزارین یخچال یک شب.
با شفتالو،انار، شکلات چیپسی،کیوی و پسته تزیین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه