آموزش طرز تهیه تارت نارگیل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم خمیر تار ت
آرد ۱ و نیم پیمانه، کره ۱۰۰ گرم، آب سرد ۲ قاشق غذاخوری، پودر شکر ۲ قاشق غذاخوری، وانیل یا اسانس نارگیل کمی
مواد داخل تارت :
تخم مرغ ۳ عدد، شکر دانه ریز ۱ و نیم پیمانه، پودرنارگیل یک پیمانه پر، کره ۱۰۰ گرم، سرکه سفید یک قاشق غذاخوری، وانیل یا هر اسانس که دوست دارید کمی
طرز تهیه
ابتدا خمیر تارت آماده کنید ارد وپودر شکر و کره سرد قطعه شده رو داخل غذاساز بریزید و خوب مخلوط کنید در حین مخلوط شدن یه قاشق غذاخوری آب سرد اضافه کنید، اگر خمیر سفت بود دوباره یه قاشق غذاخوری آب سرد اضافه کنید خمیر که جمع کرد خودشو در بیارید و با وردنه بازش کنید و داخل قالب تارت یا قالب گرد ساده کمربندی بیست و سه سانتی بندازید و قالب بزارید یخچال ( با توجه به جنس و مرغوبیت آرد ممکنه خمیر نیاز به آرد بیشتر داشته باشه یه قاشق تا دو قاشق در صورت شلی خمیر تارت اضافه کنید) خمیر تارت و پای اصلا نباید ورز داده بشه چون به روغن میوفته، موقع کار با خمیر اگر دستتون خیلی گرمه چند بار تو آب سرد بزنید و خمیر و پهن کنیدمن به خمیر تارت میگم آسونه پر دردسر چون در نگاه اول سریع و آسان به چشم میاد ولی ورز دادن یا سرد نبودن مواد اولیه و یا گرمای دست خودمون باعث میشه خشک شکننده و یا بدتر اینکه به روغن بیوفته پس دقت کنید.
مواد میانی تارت : تخم مرغ ها رو با شکر و اسانس بزنید کره رو آب کنید اما گرما نداشته باشه بریزید داخل مواد و آرام مخلوط کنید وپودر نارگیل اضافه کنید در نهایت سرکه سفید اضافه کنید و مواد یکدست کنید، قالب تارت از یخچال دربیارید با چنگال تهش رو چندتا سوراخ بندازید و مواد نارگیل بریزید داخل خمیر و بزارید فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۴۰ – ۵۰ دقیقه وقتی تست کردین و کاملا پخته بود بزارید خوب از حرارت بیوفته و بعد بزارید یخچال دو سه ساعتی استراحت یخچالی داشته باشه بعدش با چاقو تیز برش بزنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه