آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه تارت ميوه

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه تارت ميوه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

کره ……………………. 125 گرم
پودر شکر …………….. نصف ليوان
تخم مرغ …………….. 1 عدد
وانيل …………………. 1 قاشق چاي خوري
بيکينگ پودر …………. 1 قاشق چاي خوري
آرد …………………….. دو و نيم ليوان

مواد لازم کرم تارت:
شير …………………… 2 ليوان
شکر …………………… 4 قاشق غذاخوري
زرده ي تخم مرغ ……. 1 عدد
آرد …………………….. 2 قاشق غذاخوري
نشاسته ……………….. 1 قاشق غذاخوري
وانيل ………………….. 1 قاشق چاي خوري
خامه …………………… 200 گرم

مواد لازم روي تارت:
توت فرنگي

طرز تهیه

براي تهيه ي خمير تارت، تمام مواد لازم خمير را در ظرفي ريخته و به خوبي هم مي زنيم و ورز مي دهيم. مقدار آرد بايد طوري باشد که خميري نه خيلي سفت و نه خيلي نرم به دست آيد. روي خمير را مي پوشانيم و به مدت 15 تا 20 دقيقه در يخچال مي گذاريم. براي تهيه ي کرم تارت، تمام مواد کرم به غير از خامه را در ظرفي ريخته و خوب هم مي زنيم و روي شعله ي کم اجاق مي گذاريم تا به آرامي به جوش آيد، مرتب هم مي زنيم تا يک دست شود و قوام خامه مانندي پيدا کند سپس ظرف را از روي شعله ي اجاق برمي داريم و وقتي کرم به دماي اتاق رسيد، خامه را اضافه کرده و خوب هم مي زنيم. خمير تارت را با وردنه باز مي کنيم و به اندازه ي قالب هاي کوچک تارت برش زده و در قالب هاي کوچک تارت که از قبل چرب کرده ايم قرار مي دهيم و کف خميرها را با استفاده از چنگال سوراخ هايي ايجاد مي کنيم. قالب هاي تارت را در فري که از قبل با دماي 180 درجه روشن کرده ايم به مدت 10 الي 15 دقيقه قرار مي دهيم و سپس قالب ها را از فر خارج کرده و اجازه مي دهيم که تارت ها خنک شوند. با استفاده از يک قيف، کرم تارت را روي تارت هاي خنک شده مي ريزيم و توت فرنگي هاي برش خرده را روي کرم تارت مي چينيم. تارت ها را حداقل به مدت 1 ساعت در يخچال قرار مي دهيم و سپس آماده ي سرو است.
طرز تهیه تارت ميوه

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی