آموزش طرز تهیه تارت لیمو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
کره ………………. 100 گرم
آرد ……………….. 1 لیوان + 2 قاشق غذاخوری
پودر شکر ……….. 2 قاشق غذاخوری
وانیل …………….. 1 قاشق چای خوری
آب سرد ………….. 5 قاشق غذاخوری
.
مواد لازم کرم تارت:
آب لیموترش تازه ……………….. 125 میلی لیتر
شیر عسلی ……………………….. 400 گرم
تخم مرغ …………………………. 3 عدد
رنده ی پوست لیموترش ……….. 2 عدد لیموترش تازه
طرز تهیه
کره را قطعه قطعه کرده و در ظرف مناسبی می ریزیم. آرد ، پودر شکر و وانیل را اضافه کرده و همه ی مواد را با همزن برقی، هم می زنیم سپس آب را اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم تا خمیر منسجمی حاصل شود. خمیر را در کیسه ی فریزر قرار داده و به مدت 30 دقیقه درون یخچال قرار می دهیم سپس خمیر را به وسیله ی وردنه به اندازه ی قالب تارت باز می کنیم و درون قالب تارت که داخل آن را چرب کرده ایم، قرار می دهیم و لبه های خمیر را به دیواره ی قالب، شکل می دهیم. به وسیله ی چنگال روی کف خمیر سوراخ هایی ایجاد می کنیم.. قالب تارت را به مدت 15 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 180 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم سپس از فر خارج کرده و اجازه می دهیم خنک شود. برای تهیه سس تارت، آب لیموترش تازه را درون ظرف گودی ریخته سپس شیر عسلی را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود. تخم_مرغ ها را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا کرم یکدستی حاصل شود سپس رنده ی پوست دو عدد لیموترش تازه را به کرم اضافه کرده و هم می زنیم. کرمِ تارت را روی بیسکویت تارت می ریزیم و قالب را دوباره به مدت 11 تا 13 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 170 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم. بعد از این که تارت کاملا خنک شد به مدت 3 تا 4 ساعت آن را درون یخچال قرار می دهیم سپس آن را سرو می کنیم.
.
شیرینانه: برای دسترسی به رسپی شیرعسلی به پست های قبل ترِ همین پیج مراجعه بفرمایید.
.
تن تون سالم، دل تون شاد و سفره تون پر برکت.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه