آموزش طرز تهیه تارت شکلات انار (بدون فر) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
بیسکویت پتی بور 2 بسته
کره 130 گرم
پودر کاکائو 2 قاشق غذا خوری
خامه صبحانه 200 گرم
شکلات تخته ای 200 گرم
انار دان شده به مقدار لازم
طرز تهیه
دو بسته ۱۳۰ گرمی بیسکوییت پتی بور شکلاتی رو پودر کرده
۱۳۰ گرم کره رو ذوب کنید
بعد کره ذوب شده رو به بیسکویت پودر شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید
برای داشتن کراست تیره تر میتونید پودر کاکائو اضافه کنید یا طبق سلیقه پودر کاکائو رو حذف کنید
حالا مخلوط بیسکوییت و کره رو داخل قالب تارت بریزید(قالب تارت بهتره کف متحرک داشته باشه )کف و دیواره رو خوب پرس کنید و قالب را در یخچال قرار دهید تا کاملا کراست سفت و سرد بشه(۴۵ دقیقه)
۲۰۰ گرم شکلات رو تکه تکه کنید (درصد شکلات به ذائقه شما بستگی دارد)
۱ بسته خامه صبحانه ۲۰۰ گرمی را در کاسه ریخته و گرمش کنید سپس شکلات خرد شده را در خامه داغ بریزید و هم بزنید تا کاملا ذوب و یکدست بشه
قالب تارت رو از یخچال دربیارید و با شکلات داخل تارت رو پر کنید و برای ۱۵ دقیقه داخل یخچال قرار دهید
اگر بیشتر از ۱۵ دقیقه تارت توی یخچال بمونه شکلات خیلی سفت میشه و دانه های انار روی شکلات نمیچسبن حالا دانه های انار رو روی تارت ریخته و برای حداقل ۴ ساعت در یخچال بگذارید
یک ربع قبل سرو تارت رو از یخچال خارج کنید تا راحت اسلایس شود
سایر نکات
من قالب تارت نداشتم بخاطر همین از ظرف دیگری استفاده کردم
موادش رو با ذائقه خودتون میتونید تغییر بدید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه