آموزش طرز تهیه تارت شکلاتی مخصوص . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای خمیر تارت :
آرد الک شده : ۲۲۵ گرم
پودر کاکائو الک شده : ۵۵ گرم
شکر قهوهای : ۷۵ گرم
نمک : ۱/۴ قاشق چایخوری
کره سرد که مکعبی خرد کردین : ۱۳۵ گرم
تخم مرغ بزرگ : ۲ عدد
شیر سرد : ۳ قاشق غذاخوری و یا ۴۵ میلی لیتر
عصاره وانیل : ۱ و نیم قاشق چایخوری و یا ۷.۵ میلی لیتر
برای فیلینگ شکلاتی :
زرده تخم مرغ بزرگ : ۳ عدد
شکر سفید : ۱۰۵ گرم
آب : ۲ قاشق غذاخوری و یا ۳۰ میلی لیتر
نمک : ۱/۲ قاشق چایخوری
شکلات (شیری یا تلخ)(سفید نه) : ۳۶۰ گرم
کره همدمای اتاق : ۱۲۵ گرم
خامه قنادی که یخش باز شده : ۲۵۰ میلی لیتر
عصاره وانیل : ۲ قاشق چایخوری و یا ۱۰ میلی لیتر
طرز تهیه
برای خمیر، آرد، پودر کاکائو و شکر رو داخل مخلوط کن، بریزین و مخلوط کنین، کره هارو اضافه کنین و مخلوط کنین تا همه چی مخلوط شه.بعد در کاسه ای دیگه زرده های تخم مرغ، شیر و وانیل رو با همزن دستی بزنین و اضافه کنین و مخلوط کنین تا شکل خمیر شه.حالا بدون اینکه زیاد ورز بدین، بشکل یک دیسک با ضخامت دربیارین و داخل سلفون بزارین و بزارین یخچال ۱ ساعت.
خمیر رو از یخچال دربیارین و روی سطحی که خیلی کم آرد پاشیدین، خیلی کم ورز بدین تا نرم شه، بعد به اندازه دایره ۳۰ سانتیمتری با ضخامت ۶ میلی متر باز کنید بین دوتا کاغذ روغنی و با کمک وردنه.
حالا خمیر رو داخل قالب بزارین و اضافه هاشو ببرین.بعد با چنگال کف تارت، همه جاشو سوراخ سوراخ کنین و ۳۰ دقیقه بزارین یخچال، بعد دربیارین و ۱۰ دقیقه بزارین فریزر، در این حین، فر رو در دمای ۱۷۰-۱۷۵ درجه بزارین.تارت رو از فریزر دربیارین و روش کاغذ روغنی بزارین و روش برنج یا هرچیز دیگه بریزین و ۳۰-۲۵ دقیقه در فر گرم شده بپزین تا دیگه روش براق نباشه.دربیارین و بزارین سرد شه.
حالا برای فیلینگ، یک قابلمه سس کوچک، ۳ سانتیمتر آب بریزین و بزارین بجوشه، بعد یک کاسه که بشه داخل قابلمه گذاشت، طوریکه کفش به آب نخوره رو داخل قابلمه بزارین و تخم مرغ ها، شکر، آب و نمک رو داخلش بریزین و با همزن برقی بزنین تا حجمش دوبرابر شه و فرم بگیره، حدود ۸ دقیقه.
بعد از روی حرارت بردارید و شکلات رو هم بهمین صورت آب کنین و یا در مایکروویو، بعد که ولرم شد و داغ نبود، به مخلوط تخم مرغ ها اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنین.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه