آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه تارت شکلاتی انار

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه تارت شکلاتی انار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

آب یخ ۲ قاشق غذا خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۱ عدد
کره سرد ۱۲۰ گرم
آرد ۲۲۰ گرم
مواد لازم برای فیلینگ شکلاتی
خامه‏ صبحانه (۱.۵ بسته)
تخم مرغ ۲ عدد
شکلات شیرین ۳۴۰ گرم
شکر ۳ قاشق غذا خوری
آرد ۱ قاشق غذا خوری
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
شکر دانه ریز ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه

ابتدا کره , آرد , نمک و شکر را با نوک انگشتان با هم مخلوط کنید تا به صورت خرده نان درآید.سپس تخم مرغ و آب یخ را اضافه کنید و مجددا مواد را با هم مخلوط کنید خمیر را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.نکاتی که باید در زمان تهیه تارت شکلاتی انار به آن توجه کنید این است که باید در زمان درست کردن خمیر از موادسرد استفاده کنید و هم چنین برای جلوگیری از به روغن افتادن خمیر را زیاد ورز ندهید.در مرحله دوم تهیه تارت شکلاتی انار باید خمیر را بعد از اینکه استراحت کرد از یخچال بیرون آورده و روی سطح کار خود خمیر تارت را به ضخامت ۳ الی ۴ میلی متر با وردنه باز کنید (خمیر را زیاد نازک نکنید).سپس خمیر را درقالب تارت پهن کنید طوریکه کف و دیواره های قالب را بپوشاند بعد با چنگال روی خمیر را و دیواره های تارت را سوراخ کنید و سپس قالب را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.
حالا باید مواد میانی (فیلینگ) تارت شکلاتی انار را آماده کنید ابتدا خامه و شکلات را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شکلات حل شود سپس مخلوط شکلات و خامه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود
بعد تخم مرغها , شکر و وانیل را همراه آرد به مخلوط شکلات اضافه کنید و با چنگال هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند
حالا تارت را از فر خارج کنید و مخلوط شکلات را در قالب بریزید و مجددا قالب را در فر ۱۸۰ به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا آماده شود،بعد از نیم ساعت تارت را از فر درآورده و دانه های انار را روی مواد شکلاتی تارت بریزید
طرز تهیه تارت شکلاتی انار

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی