آموزش طرز تهیه تارت خرمایی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
100 گرم کره (در دمای اتاق)
1 استکان پودر قند (استکان کمر باریک ترک ، 50 گرم)
1 عدد تخم مرغ
2 لیوان آرد
1قاشق مربا خوری بکینگ پودر
مواد لازم برای داخل تارت:
1 پاکت خامه صبحانه (200 میلی)
2 قاشق غذاخوری عسل
2لیوان خرمای ریز خرد شده
نصف قاشق چایخوری دارچین
تا حدی که روی تارت را بپوشاند گردو و فندق
طرز تهیه
برای خمیر تمام مواد را داخل ظرفی بریزید و ورز بدید (آرد با کنترل ریخته شود تا خمیر نرمی شود) قالب تارت نیازی به چرب کردن ندارد (خمیر پر چربی است) به راحتی از داخل قالب بیرون میاد. خمیر را بافشار دست داخل قالب پهن کنید تا شکل قالب را بگیرد. روی خمیر را با کمک چنگال سوراخ هایی ایجاد کنید داخل فر 165درجه از قبل گرم شده 15دقیقه بپزید اگر زیاد پف کرد در فر را باز کنید و با چنگال سوراخ های دیگری ایجاد کنید و به پختن ادامه دهید اگر خرمای سفتی دارید پنج دقیقه داخل آب گرم نگه دارید و خرد کنید خامه ، عسل ، دارچین و خرما را داخل یک ظرف هم بزنید روی تارتی که داخل فر قرار دارد بریزید روی تارت را با گردو یا فندق فراوان بپوشانید دوباره داخل فر 15دقیقه دیگر بپزید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه