آموزش طرز تهیه تارت خرما . . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
کره …………………………….. 200 گرم
شکر ……………………………. 1 لیوان
تخم مرغ …………………………. 1 عدد
بیکینگ پودر ……………………… 1 قاشق چای خوری
وانیل ……………………………. 1 قاشق چایخوری
آرد ……………………………… حدود 3 لیوان
.
مواد لازم روی تارت:
خامه ………..………………….. 200 گرم
عسل ……………………………. نصف فنجان
خرمای بدون هسته ی خرد شده ……. 1 لیوان(اگر از خرمای خشک استفاده می کنیم، 10 دقیقه در آب قرار می دهیم.)
فندق ……………………………. 100 گرم
پودر پسته ……………………….. به مقدار لازم
طرز تهیه
کره و شکر را در ظرفی ریخته و خوب مخلوط می کنیم. تخم_مرغ و وانیل را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. و مخلوط بیکینگ پودر و آرد را کم کم به مواد اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا خمیر لطیفی حاصل شود اگر لازم بود، با دقت و کم کم، آرد بیش تری اضافه می کنیم. کف یک قالب مربع شکل یا مستطیل شکل، کاغذ روغنی انداخته و خمیر تارت را کف قالب خوب پخش می کنیم. به وسیله ی چنگال روی خمیر کف قالب، سوراخ هایی ایجاد می کنیم. خامه را در ظرفی ریخته و روی شعله ی کم اجاق قرار می دهیم تا به آرامی گرم شود سپس عسل و خرمای خرد شده را اضافه می کنیم و خوب مخلوط میکنیم و مواد را روی خمیر کف قالب می ریزیم و فندق های خرد شده را نیز روی آن می ریزیم و قالب را در فری که از قبل با دمای 170 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم قرار می دهیم تا تارت بپزد سپس از فر خارج کرده و روی آن پودر پسته می پاشیم و برش داده و سرو می کنیم.
.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه