آموزش طرز تهیه تارت بادام . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
برای خمیر تارت:
1 تخم مرغ
200 گرم آرد(حدود 1ونیم لیوان)
4 قاشق غذاخوری شکر
وانیل
100 گرم کره سرد تکه تکه شده
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
–
برای قسمت بادامی:
2 تخم مرغ
200 گرم شکر
200 گرم پودر بادام
200 میلی لیتر خامه
–
برای تزیین :بادام پرک
طرز تهیه
خمیر تارت رو درست کنین و نیم ساعت بزارین استراحت کنه در یخچال.(همه مواد تارت رو جز تخم مرغ خوب با دست یا مخلوط کن، مخلوط کنین بعد تخم مرغ رو اضافه کنین و کمی ورز بدین اما نه زیاد)
بعد خمیر تارت رو توی قالبتون بمالین و از اطرافش حدود 3 سانتیمتر بیارین بالا.
برای قسمت بادامی، تخم مرغ و شکر رو خوب بزنین بعد خامه و پودر بادام رو اضافه کنین و آرام مخلوط کنین و روی خمیر تارت بریزین و روش بادام پرک بریزین و 25-30 دقیقه در فر گرم 175 درجه بپزین.(مواظب باشین نسوزه)
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه