آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه تارت بادام

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه تارت بادام . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

برای خمیر تارت:
1 تخم مرغ
200 گرم آرد(حدود 1ونیم لیوان)
4 قاشق غذاخوری شکر
وانیل
100 گرم کره سرد تکه تکه شده
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر

برای قسمت بادامی:
2 تخم مرغ
200 گرم شکر
200 گرم پودر بادام
200 میلی لیتر خامه

برای تزیین :بادام پرک

طرز تهیه

خمیر تارت رو درست کنین و نیم ساعت بزارین استراحت کنه در یخچال.(همه مواد تارت رو جز تخم مرغ خوب با دست یا مخلوط کن، مخلوط کنین بعد تخم مرغ رو اضافه کنین و کمی ورز بدین اما نه زیاد)
بعد خمیر تارت رو توی قالبتون بمالین و از اطرافش حدود 3 سانتیمتر بیارین بالا.
برای قسمت بادامی، تخم مرغ و شکر رو خوب بزنین بعد خامه و پودر بادام رو اضافه کنین و آرام مخلوط کنین و روی خمیر تارت بریزین و روش بادام پرک بریزین و 25-30 دقیقه در فر گرم 175 درجه بپزین.(مواظب باشین نسوزه)
طرز تهیه تارت بادام

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی