آموزش طرز تهیه تارت انجير و شکلات سفيد . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
آرد …………………… 2 ليوان
کره ي خنک …………. 125 گرم
پودر شکر ……………. 1 فنجان
زرده ي تخم مرغ …… 1 عدد
آب خنک …………….. 3 قاشق غذاخوري
شکلات سفيد ………. 250 گرم
خامه …………………. 1 فنجان
انجير ………. ……….. به مقدار لازم
طرز تهیه
کره ي خنک و آرد را در ظرفي ريخته و با دست طوري مخلوط مي کنيم که کره به خورد آرد برود. زرده ي تخم مرغ، پودر شکر و آب را به مواد اضافه کرده و خوب ورز مي دهيم تا خمير سفتي حاصل شود. روي ظرف خمير را سلفون کشيده و به مدت 30 دقيقه در يخچال قرار مي دهيم. قالب تارت را با کره چرب مي کنيم و به وسيله ي وردنه خمير تارت را به اندازه ي قالب تارت باز مي کنيم و خمير را در قالب گذاشته با دست خمير را به ديواره ي قالب کمي فشار داده و با چنگال کف خمير را چندين سوراخ ايجاد مي کنيم و قالب را به مدت 30 دقيقه در فري که از قبل با دماي 180 درجه روشن کرده ايم قرار مي دهيم. در اين حين، خامه را در ظرفي ريخته روي شعله ي کم اجاق مي گذاريم و وقتي خامه به نقطه ي جوش رسيد، شکلات سفيد را در خامه خرد مي کنيم و خوب هم مي زنيم تا يک دست شود سپس از روي شعله برمي داريم و اجازه مي دهيم کمي خنک شود. تارت را از قالب خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار مي دهيم و مخلوط خامه و شکلات سفيد را روي آن مي ريزيم و در يخچال مي گذاريم تا سفت شود سپس انجيرها را برش زده و روي تارت مي چينيم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه