آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه تارتلت بیسکوییتی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه تارتلت بیسکوییتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

1 پاکت بیسکوییت پتی بور
3 قاشق غذاخوری پر کره
حدود نصف لیوان فندق
طرز تهیه:
بیسکوییت و فندق را در غذاساز پودر کنید کره آب شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید، حدود 1 الی 1.5 قاشق داخل قالب سیلیکونی بریزید و با کف استکان فشار بدید و کناره ها را صاف کنید و شکل کاسه بدید. قالب های سیلیکونی را داخل قالب کاپ کیک بذارید و در فر 180 درجه از قبل گرم شده 6_5 دقیقه بپزید.(دقت کنید سرخ نشود) سپس کنار بذارید سرد شود.

مواد لازم برای محلبی:
2.5 لیوان شیر
1 استکان شکر (استکان کمر باریک ترک ، 70 گرم)
2.5 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق غذاخوری نشاسته (ذرت)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 عدد زرده تخم مرغ
1 پاکت پودر کرم شانتی (75 گرم ، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده)

طرز تهیه

بجز وانیل و کرم شانتی بقیه مواد را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق درحالیکه با همزن دستی هم میزنید بپزید. وقتی قوام گرفت اجاق را خاموش کنید و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید و صبر کنید به دمای اتاق برسد (گاهی هم بزنید پوسته نبندد) وقتی به دمای اتاق رسید پودر کرم شانتی را اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید و با قیف داخل کاسه های بیسکوییتی بریزید و با توت فرنگی تزیین کنید. (دستور
طرز تهیه تارتلت بیسکوییتی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی