آموزش طرز تهیه تاتلی نورتاچ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
مواد لازم برای خمیر:
3 عدد تخم مرغ
2 استکان روغن مایع (160 گرم)
4 قاشق غذاخوری کره
4 قاشق غذاخوری ایرمیک(آرد سمولینا)
وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
آرد به مقدار لازم(نسبت به اندازه لیوان مقدار تغییر میکند حدود 2.5 لیوان آرد کافی است)
برای داخل تاتلی:
گردو (درشت خرد شده)
برای شربت:
3 لیوان آب
3 لیوان شکر
یک چهارم لیمو
طرز تهیه
برای خمیر بجز آرد بقیه مواد را با هم مخلوط کنید و در آخر آرد را با کنترل بریزید و ورز بدید تا خمیر نرمی شود. تیکه هایی از خمیر بردارید و گرد کنید و وسط خمیر را داخل کف دست باز کنید و گردو را داخل خمیر بذارید و مجدد خمیر را ببندید و گرد کنید. خمیرهای توپی را در ایرمیک بغلتانید و داخل قالب چرب شده بچینید. در فر 170 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که روی قرابیه طلایی شود بپزید سپس از فر بیرون آورید و اجازه بدید خنک شود . آب و شکر و آب لیمو را بجوشانید(حدود 10 دقیقه) و شربت گرم را روی تاتلی سرد بریزید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه