آموزش طرز تهیه تاتلی قبرس لیوانی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
3 عدد تخم مرغ
نصف لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
نصف لیوان روغن مایع
1 لیوان آرد سوخاری
1 لیوان گردوی خرد شده
1 لیوان پودر نارگیل
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
برای کرم:
1 لیتر شیر
1 لیوان نشاسته (گندم)
نصف لیوان شکر
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1پاکت پودر کرم شانتی(75 گرم ، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده ، اگر پیدا نکردید از پودر خامه که در لوازم قنادی فروشی ها هست استفاده کنید)
برای شربت:
2 لیوان آب
1.5 لیوان شکر
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
طرز تهیه
ابتدا شربت را آماده کنید. آب و شکر را داخل قابلمه بریزید و روی اجاق بجوشانید. وقتی شروع به جوشیدن کردن حرارت اجاق را کم کنید و 15_10 دقیقه دیگر بجوشانید. اجاق را خاموش کنید و 1 پاکت وانیل شکری را اضافه کنید و کنار بذارید سرد شود.
برای کیک تخم مرغ و شکر را خوب هم بزنید و سپس بقیه مواد را اضافه کنید و هم بزنید. قوام مایه کیک ، غلیظ میشود. تنها نکته ای که باید دقت کنید این است که تمام مواد در دمای اتاق باشند. مایه کیک را داخل قالب چرب شده بریزید و در فر 160 درجه 30 دقیقه بپزید. با خلال دندان پخت کیک را تست کنید. بلافاصله بعد از بیرون آوردن از فر شربت سرد را روی کیک گرم بریزید. سپس کنار بذارید به دمای اتاق برسد.
برای کرم تمام مواد بجز کرم شانتی را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید و روی اجاق بذارید و در حالیکه مدام هم میزنید بپزید تا به قوام برسد. سپس اجاق را خاموش کنید کمی که ولرم شد پودر کرم شانتی را اضافه کنید و 5 دقیقه با همزن برقی هم بزنید. روی کیک سرد شده بریزید و صاف کنید. روی کرم پودر نارگیل بپاشید و در یخچال بذارید سرد شود. نوش جان ❣نکته:
در عکس تاتلی داخل لیوان آماده شده. بعد از پختن کیک شربت را روی کیک بریزید سپس کیک را داخل لیوان ها بذارید و کرم را روی کیک بریزید و تزیین کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه