آموزش طرز تهیه تاتلی شربتی نارگیلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
4 عدد تخم مرغ
1 استکان شکر (استکان کمر باریک ترک ، 70 گرم)
1 استکان روغن مایع (80 گرم)
1 استکان ایرمیک (آرد سمولینا، 60 گرم)
2 لیوان پودر نارگیل (لیوان یا پیمانه قنادی)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 لیوان آرد
مواد لازم برای شربت:
3 لیوان آب
3 لیوان شکر
5_4 قطره آب لیمو
طرز تهیه
ابتدا شربت را آماده کنید. شکر و آب را داخل قابلمه بریزید و روی اجاق بذارید. وقتی شروع به جوشیدن کرد حرارت اجاق را کم کنید و 8 دقیقه بجوشانید. آب لیمو را اضافه کنید و اجاق را خاموش کنید.
تخم مرغ و شکر را 8_7 دقیقه با همزن برقی هم بزنید. روغن مایع ، پودر نارگیل و ایرمیک را اضافه کنید و مجدد هم بزنید. آرد ، بکینگ پودر و وانیل را اضافه کنید و مجدد هم بزنید. خمیر را داخل قالب چرب شده بریزید و صاف کنید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که روی تاتلی سرخ شود بپزید. بعد از پخت از فر بیرون آورید و 2 ، 3 دقیقه صبر کنید و برش بزنید. با قاشق شربت سرد را روی تمام قسمتها بریزید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه