آموزش طرز تهیه تاتلی تریلچه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم و طرز تهیه
5 عدد تخم مرغ
10 قاشق غذاخوری شکر
10 قاشق غذاخوری آرد
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم)
2 پاکت وانیل(10 گرم)
اول کیک را آماده میکنیم.سفیده و زرده تخم مرغا رو ازهم جدا میکنیم.
سفیده ها رو با شکر 7 دقیقه بصورت مداوم هم میزنیم.( این قسمت مهمه)
بعد از اون زرده ها رو اضافه می کنیم و دوباره هم میزنیم.در آخر بقیه مواد رو اضافه کرده دوباره هم میزنیم (این مرحله با هم زن دستی یا لیسک هم بزنین)و در قالبی که چرب کردیم میریزیم ( من 25×35 بورجام استفاده کردم)
در فر 180 درجه از قبل گرم شده میزاریم.
تست خلال چوبی یادتون نره ضمنا در فر را زود باز نکنین چون پف کیک میخوابه (بعد از 30 دقیقه تست کنین)
برای تهیه شربت کیک:
100 میلی خامه
750 میلی شیر گاو(معمولا با مخلوط شیر گاو,بز و بوفالو درست میکنن اما من شیر گاو استفاده کردم)
1 قاشق غذاخوری شکر
تمامه مواد شربت را 3 الی 4 دقیقه هم زده و میزاریم کنار
کیک مون که پخته و سرد شده، آروم از قالب درمیاریم.
کف قالب که کیک را از آن در آوردیم، نصف شربت را میریزیم و کیک را داخل قالب روی شربت میزاریم.
بقیه شربت را روی کیک میریزیم طوریکه به همه جای کیک برسه .
برای تهیه کارامل:
8 قاشق غذاخوری شکر
35 گرم کره
300 میلی خامه
در یک ماهیتابه 8 قاشق غذاخوری شکر ریخته روی گازمیزاریم و منتظر میشیم شکر حل شود ( در مرحله اول شکر را هم نزنید، بعد گاهی با فاصله هم بزنید و صبر کنید تا رنگ شکر کاراملی شود)
⚠️دقت کنید که زیاد غليظ نشه و نسوزه
بر روی شکر حل شده، بصورت یکنواخت ،کره و خامه رو اضافه کنید و هم بزنید.
تو مرحله اول شکر درون این مایع حالت یخ زده میشه و سفت میشه ولی بعد اینکه یواش یواش هم زدیم ،شکر حل خواهد شد. پس لطفا مضطرب نشین و از من ناراحت نشین.
سس کارامل که قوام اومده روی کیک مون میمالیم.
توصیه میکنم ظرف کیک رو حدود 2 الی 3 ساعت توی یخچال نگه دارین.
نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه