آموزش طرز تهیه تاتلی ایرمیک پرتقالی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
مواد لازم برای لایه زیری:
2 پاکت بیسکوییت کاکائویی
2 قاشق غذاخوری کره
3 قاشق غذاخوری روغن مایع
برای تاتلی ایرمیک:
3 لیوان آب پرتقال
2 لیوان آب
1 لیوان شکر
10 قاشق غذاخوری ایرمیک(آرد سمولینا)
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
برای روی تاتلی:
200 میلی خامه مایع(اگه نبود خامه صبحانه)
2 پاکت 80 گرمی شکلات
طرز تهیه
ابتدا بیسکوییت ها را در غذاساز خرد کنید. کره را آب کنید و همراه با روغن مایع روی بیسکوییت بریزید و هم بزنید. داخل قالب کمربندی بندی و یا سینی بریزید و خوب فشار بدید و صاف کنید سپس داخل یخچال بذارید. برای تاتلی ایرمیک آب پرتقال ، آب ، شکر و ایرمیک را داخل قابلمه ای بریزید و بپزید وقتی به قوام رسید وانیل را اضافه کنید و اجاق را خاموش کنید و روی بیسکوییت ها بریزید و کنار بذارید خنک شود. خامه را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق به نقطه جوش برسانید(گرم شود ولی نجوشد) سپس از روی اجاق بردارید و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات آب شود. بعد از اینکه در دمای محیط کاملا خنک شد روی ایرمیک بریزید. 3_2 ساعت داخل یخچال بذارید و سپس برش زده سرو کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه