آموزش طرز تهیه تاتلی ایرمیک سوپرایز . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1 لیتر شیر
1 لیوان ایرمیک (سمولینا ، لیوان یا پیمانه قنادی)
1 لیوان شکر
1 پاکت پودر نارگیل (50 گرم)
برای ترافل داخل تاتلی:
2 لیوان کیک کاکائویی که در غذاساز خرد شده و یا 1 پاکت کیک کاکائویی آماده
نصف استکان خامه مایع و یا شیر (استکان کمر باریک ترک ،به جای خامه مایع میتوانید از خامه صبحانه استفاده کنید)
برای روی تاتلی:
1 پاکت پودر سس شکلاتی
شیر برای پختن سس شکلاتی به مقداری که پشت پاکت نوشته شده است.
کره و یا مارگارین برای چرب کردن قالب
پودر نارگیل
طرز تهیه
ابتدا ترافل ها را آماده کنید. کیک کاکائویی را در غذاساز خرد کنید 2 لیوان کیک خرد شده را داخل ظرفی بریزید. سپس خامه یا شیر را آرام آرام اضافه کنید و ورز بدید به اندازه ای خامه یا شیر بریزید که بتوانید راحت شکل بدید و خیلی سفت نشود (خامه یا شیر با کنترل ریخته شود) از مواد توپ هایی درست کنید و کنار بذارید و محلبی را بپزید.
قالبی که میخواهید تاتلی را داخل آن درست کنید با کره یا مارگارین چرب کنید و در تمام قسمتهای قالب پودر نارگیل بپاشید. برای محلبی ، ایرمیک ، شیر ، شکر و پودر نارگیل را داخل قابلمه ای بریزید و هم بزنید. روی اجاق بذارید و تا وقتی که به نقطه جوش برسد مدام هم بزنید و بپزید. بعد از اینکه جوشید شعله اجاق را کم کنید و چند دقیقه دیگر در حالیکه هم میزنید به پختن ادامه بدید. این نقطه خیلی مهم است اگه زمان پخت خیلی طولانی شود قوام محلبی مثل لاستیک میشود. و اگر زمان کم باشد آبکی میشود و موقع بیرون آوردن از قالب اذیت میشوید. نصف محلبی پخته شده را داخل قالب بریزید. ترافل های آماده شده را روی محلبی بچینید و محلبی باقیمانده را به صورت یکنواخت داخل قالب بریزید. در دمای اتاق نگه دارید سرد شود. سپس در یخچال بذارید سرد شود سپس داخل ظرف سرو برگردانید. سس شکلاتی را طبق دستور پشت پاکت بپزید و بعد از اینکه کاملا سرد شد روی تاتلی بریزید و سرو کنید(میتوانید خودتان گاناش شکلاتی درست کنید و بریزید) کسانی که دوست ندارند داخل محلبی پودر نارگیل استفاده کنند میتوانند 2 پاکت وانیل شکری (10 گرم یا وانیل ایرانی کمی) استفاده کنند. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه